26.09

S-Class серед SUV. Новий Mercedes-Benz GLS показали в Україні

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО, проводить покази нового GLS - найбільшого і самого розкішного з модельного ряду Mercedes-Benz класу SUV.

Новий Mercedes-Benz GLS був вперше показаний в квітні цього року на Нью-Йоркському автосалоні, а вже у вересні перші автомобілі прийшли в Україну, щоб шанувальники бренду могли особисто познайомиться з новинкою.

На сьогодні вже доступні два варіанти модифікацій двигунів для попереднього замовлення. Обидва дизельні варіанти GLS приходять в рух завдяки шестициліндровим рядним агрегатом OM 656 - GLS 350 d 4MATIC потужністю 210 кВт (286 л. с.) І GLS 400 d 4MATIC потужністю 243 кВт (330 л. с.).

Новий GLS зібрав все найкраще з Mercedes-Benz. Комфорт представницького седана Mercedes-Benz з деталями, властивими автомобілям класу SUV. Високий рівень комфорту для всіх пасажирів навіть в семимісній версії, з п’ятизонним клімат-контролем і електрорегулюванням трьох рядів сидінь. Інформаційно-розважальну систему Mercedes-Benz User Experience, яка дозволяє управляти всім автомобілем з водійського місця. В якості опції також доступний Комфорт-пакет, завдяки якому пасажири другого ряду сидінь отримають окремий планшет для управління всіма підвищуючими комфорт і розважальними функціями системи MBUX для пасажирів.

Покази вже відбулися у всіх дилерських центрах Mercedes-Benz в Києві, а з 25 по 28 вересня з новинкою можна буде познайомитися на Міжнародній Агропромислової виставці "АгроЕкспо" в м. Кропивницький.

Більш детально про дати показів нового GLS в інших містах, необхідно уточнювати індивідуально в офіційних салонах дилерів Merceded-Benz.

Новий Mercedes-Benz GLS доступний для замовлення в Україні від 1 921 625 грн *.
* Вказана рекомендована роздрібна ціна на автомобіль Mercedes-Benz GLS 350d станом на 24.09.2019 з урахуванням ПДВ.